It's the flying-part that scares me | Karma is a bitch

Karma is a bitch

Annons

It’s the flying-part that scares me

tumblr_mawxyjBhUc1r3r9mdo1_500_large

Så sjukt nervös. Ni anar inte. 
Igår var jag med Sofia och var lite “taxi” så vi körde till vara och tillbaka och åkte runt i stan osv, ganska rolig natt med tanke på att vi kan ha rätt roligt utan problem. Problemet var dock när jag kom hem och insåg att vi åker i övermorgon. Kunde inte sova!
Hjärtat går i tusen och det gick bara inte att somna, är så jävla rädd för att flyga 🙁 Det kommer vara okej när vi väl är där uppe antar jag men det är alltid nu innan som jag typ skiter ner mig bara för när man är i luften så vet man ju inte vart man har sin mark. Det är det som är superläskigt.
Men som pappa säger, “Man kommer alltid ner ;)”. … eh yay. haha!

Idag ska jag provpacka, ska ju packa så lätt som möjligt med tanke på att det lär bli endel shopping där borta och då kan man ju liksom inte ha massa kläder med sig hemifrån, det går ju inte bara 😉 Har fixat 3 böcker att ha på flyget, måste även ha med ett ombyte i min väska som jag ska ha vid mig på flyget bara för att när vi landar i Phoenix så är det 38 grader haha! (vi flyger: landvetter-manchester-chicago-phoenix, det är alltså på o’hare i chicago som vi ska genomgå den där “hårda” utfrågningen osv, blö)

Och ska tvinga någon idag att åka med mig till apoteket, för jag känner att jag MÅSTE ha sånna dära åksjuke band, med tanke på att jag redan mår illa, så ah, tänker ju inte sitta och va nån jävla grinolle på flyget. I början kommer jag de ja, men det är ju då det är som mest läskigast. Jag klarar det här, eller? 😮

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats