1 week kvar muppisar!! | Karma is a bitch

Karma is a bitch

Annons

1 week kvar muppisar!!

393750_152965024816174_650603432_n_large

Godmorgon! 1 vecka kvar idag & jag är sjukt taggad men så så sååå nervös. 
Inatt sov jag skitdåligt för min wow-spelande syster fick ju för sig att sitta och spela hela natten så har vaknat lite då och då, men vid 6 tiden fick jag fan damp på henne och gick upp och skällde lite. 
Har stor lust att dra in till stan idag och köpa lite pockets inför resan, har siktat in mig på en del böcker som kan verka bra. Fast får nog bli typ 3 stycken, det är ju en väldigt lång resa 🙂  

Förlåt om det är mycket tjat om resan men just nu i mitt liv så händer det inte så mycket mer haha! Och vädret är så jävla kasst så det enda man gör är att tagga resan liksom, jag klagar inte på att få lite sol & värme!
Sen även när vi är där borta så ska jag uppdatera varje dag tänkte jag, lite videobloggar o sånt 🙂 Men kom ihåg att jag kommer vara 9 timmar efter svenskt tid så om klockan är 21 i sverige så är den 12 i Phoenix. Men jag har satt in en liten klocka på högerspalten (scrolla neråt efter annonserna) där ser ni tiden i Phoenix. Enkelt o bra 🙂
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annso

    Haha vad sött med klockan^^
    då vet man när klockan är 6 på morgonen hos dig så man kan skicka sms till dig ;D
    ne, men så man vet när man kanske kan camma med dajj <3

Annons
stats